Untitled Document

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Nincs az a vállalkozó a világon, akinek ne az járna folyton a fejében, hogyan és mivel tudna vállalkozása a piac meghatározó szereplőjévé válni. Mi lehet az a termék, vagy szolgáltatás, ami elcsábítja az embereket a konkurenciától? Hogyan tudna a vevőnek "többet adni" anélkül, hogy árait megemelné. Mert a vásárló a legjobbat akarja elérhető áron!

A nagyszerű étékesítési lehetőségeken túlmenően, Kanadából importált exluzív vörös cédrus termékeink nagyon is alkalmasak ilyen szerep betöltésére. Mindenkit arra csábítanak, hogy legalább közelről megnézze, megtapogassa professzionális színvonalon elkészített fatermékeinket, melyek ízelítőt adnak ezen egyedülálló tulajdonságokkal rendelkező termékkategória potenciális lehetőségeiről.

Cégünk kiváló minőségű, valamint rendkívül dekoratív kanadai, vörös cédrus lambériát és táblásított lapot kínál ügyfeleinek, meglepően kedvező áron. Világszínvonalú gyártási technológiával készülő termékeink megfelelnek minden igénynek és a belőlük készült szaunák, kerti bútorok, belső bútorok, falburkolatok valóban diszévé válnak minden lakásnak! Termékeink különféle stílusban valamint méretben a legkülönbözöbb helyzetben kínálnak rendkívül dekoratív megoldásokat. 

Árlistánk és árukínálatunk megismerése után szinte mindenkiben felvetődik a kérdés, mi a cégünk titka. Miként lehetséges az esztétikum és műszaki paraméterek ilyen szintű kombinálása, ilyen minimális költséggel. A válasz egyszerű, a konkurenciával ellentétben, mi nem viszonteladóktól vásárolunk, hanem közvetlen Kanada egyik legnagyobb fűrészüzeméből, a nyugati vörös cédrus termőterületéről, British Columbiából. A mi áraink így mentesek a kül- és belföldi nagykereskedelmi, export és import, viszonteladói és egyéb árrésektől, melyek normál velejárói a hagyományos értékesítési csatornáknak.

Mi tovább kívánjuk adni ezt a megtakarítást ügyfeleinknek, hogy ők is versenyképesebbek lehessenek  mind árban, mind minőségben és esztétikai megjelenésben. Üzletfilozófiánk a hosszútávú és kölcsönös előnyökre épít, melynek alapvető eleme a fenti megközelítés.

Kérjük mielőbb lépjen kapcsolatba velünk a fenti lehetőségek további megismerése és kihasználása érdekében. Most szervezzük hálózatunkat, így legyen Ön is részese ennek, (mert valószínű a versenytársak nem pihennek).

Díjtalan helyszíni konzultálással és tanácsadással szívesen állunk rendelkezésre.


                 
Baja, 2013. január 09.

 


Ugrs a kezdlapra      Ugrs a lap tetejre

cédrus labáriából szauna készítés

Szauna Lambéria AKCIÓ
Cédrus lambéria Standard minőség
11 x 94 x 2440 mm 9.700Ft/m2 (brutto)

cédrus labáriából szauna készítés

cédrus labáriából szauna készítés
Untitled Document